Gisteren hielp ik even met het opruimen van het kledingruilfestijn en kwam allemaal blije en gelukkige vrouwen tegen die met elkaars ‘nieuwe’ kleren liepen. Op 14 oktober is het volgende kleding evenement in de dorpsherberg, dit keer een kinderkleding beurs die mijn schoonzus organiseert voor ons en voor wie ik onderstaand persbericht schreef en postertje maakte.

Kinderen groeien, maar kleding groeit niet mee. Seizoenen wisselen en sommige kleding blijft liggen. Gevolg…overvolle zolders, uitpuilende tassen…weggeven kan altijd, maar ook leuk als je er een paar centen voor vangt! Op vrijdagavond 14 oktober kun je voor 12,50 een kraam huren om deze kleding van de hand te doen of kun je gezellig kleding shoppen.
Baby-, peuter-, kleuter- schoolkind kleding, maar ook schoenen, jassen en accessoires worden van eigenaar verwisseld. Als het maar schoon en in goede staat is, gaat het van de hand op de kinderkleding markt!
Het festijn zal plaatsvinden in de Dorpsherberg, Dokter Schutlaan 2 in Nunspeet. Daar kun je een tafel huren voor 12,50 euro waarop je je eigen geprijsde kleding aanbiedt. De verkoop start om 19 uur en zal rond 21 uur afgelopen zijn.
Annemarie Veenstra is de drijvende kracht achter dit nieuwe Nunspeetse initiatief. Als moeder van vier kinderen, weet ze als geen ander dat kinderkleding komt en gaat. Annemarie: “Dit eenvoudige evenement is duurzaam, leuk, en handig voor mensen met een ‘kleine portemonnee’. Daarnaast gaat de opbrengst van de tafelverhuur naar mijn zus en zwager die in Albanië wonen en werken. Samen met hun gezin helpen ze de arme bevolking, onder andere met voedselpakketten, Engelse lessen en kraamzorg.”

Meer info en updates via Facebook: ‘2dhandskinderkleding‘. Aanmelden voor tafelverhuur via kkmnunspeet@hotmail.com.

poster-2ehands-kinderkledingmarkt-nunspeet-v4

Reageren