Complete tenten, slaapzakken, matjes, pannen, lachgaspatronen, blikvoedsel, bier, petflessen, sap, haringen en verzorgingsartikelen. Ik denk dat er wel voor meer dan een miljoen euro aan (tweedehands)spullen achtergelaten wordt op een festival als Lowlands in de polder.

thumb_IMG_9538_1024 Afgelopen maandag heb ik festival gangers op Lowlands geholpen hun tentjes en andere kampeerspullen op te ruimen. Terwijl ik selecteerde en opruimde, staken andere festivalgangers hun tentje in de fik of sloegen de poten van hun partytent lam.

De buit verkoop ik deels, maar een groot deel neem ik mee naar Albanie om daar outdoor kampen te organiseren a la de 4e musketier. De buit dit keer is niet onaardig: 13 tenten, 11 slaapmatjes en 13 slaapzakken, potten en pannen, voedsel, een regenpak (XXL, wie kan ik blij ermee maken), emmers, 2 design campingstoelen die in een jeu de boulestasje kunnen, statiegeld flessen, blikken soep (wie kunnen we daarmee verrassen) en wat lampjes.

thumb_IMG_9539_1024De trofee van de festivaldag was een katoenen vrijbuiter-tent voor drie personen. van 3 x 6 meter (twee koepels), die we waarschijnlijk zelf houden.

Enkele kleine tentjes staan al op marktplaats, mocht je interesse hebben.

 

Reageren