We zijn bevoorrecht om in een prachtig land te werken. Onze Albanese taalleraar nodigde ons uit voor een bezoek aan het bergdorp Theth, wat ingesloten ligt in de bergen. De reis duurde drie uur, waarvan een uur op een onverharde weg. Het was super om er te mogen zijn en we genoten intens van de prachtige natuur.

We bezochten onder andere een canyon van 50 meter diep en een waterval van dertig meter hoog. Omdat we er maar een dagje waren, bezoeken we een andere keer ’the blue eye’, een van de meest bijzondere natuur verschijning in Albanië.

Als tegenprestatie heb ik de website van het guesthouse aangepakt en verbeterd met nieuwe foto’s en teksten. Ook hopen we dat de website beter te vinden is door google, want er is veel concurrentie qua hostels in de vallei. Check www.thethiguesthouse.com

Reageren