Als PH-family hebben we deze week het gezin van Luljeta ‘geadopteerd’. Elke maand sponsoren we het gezin van vijf personen met een voedselpakket via de foundation waar ik voor werk. Onze taalleraar attendeerde ons op dit gezin en vervolgens hebben we een intake bezoek geweest. Daarna hebben we als team besloten haar gezin te helpen met een maandelijks voedselpakket. Het eerste pakket werd met een dankbaar hart ontvangen.

IMG_8754Net als de andere vijftien gezinnen in het voedselprogramma krijgt ze maandelijks een voedselpakket, zodat ze aan het einde wat meer adem heeft en minder financiële nood. De afgelopen weken ben ik bij meerdere arme gezinnen op bezoek geweest, maar ook dit verhaal is schrijnend. Ze hebben het ‘geluk’ een autistische zoon van elf jaar te hebben, waardoor er via de overheid wat geld vrijkomt. Daar kunnen ze dan de huur van hun huisje betalen.

We hopen dat het voedselpakket tot zegen mag zijn van het gezin en dat ze wat minder (geld)zorgen hoeven te hebben.

Wil jij ook een gezin adopteren met voedselhulp via een maandelijkse gift?! Laat het ons weten, dan kan ik je koppelen aan een ander gezin.

Reageren