Internet evangelisatie is ook in Albanië aanwezig. In Nederland onder ander via ikzoekgod.nl. In Albanië is dat: unedhezoti.net (ik met God).Beide websites zijn onderdeel van Jesus.net, de internetevangelisatietak van agape.

In het onderstaande filmpje (met het kasteel en rivier van Shkodër op de achtergrond) vertellen Alketa en Klodi hun verhaal met Jezus. Dit echtpaar zijn onze collega’s en we werken met hun samen. In de film vertellen ze:

Religie is niet wat ons leven betekenis geeft. Het is Gods verlangen dat iedereen Hem persoonlijk leert kennen. In het leven van Alketa en Klodi begreep Gods liefde het waren leven biedt, ook als we denken dat er geen kansen meer zijn. Er is hoop voor iedereen! Jezus is uw hoop!

Feja nuk është ajo që plotëson jetën tonë. Dëshira e Zotit është që cdo njeri ta njohë Atë personalisht ashtu si Alketa bëri dhe jeta e saj mori kuptimin e vërtet. Klodi gjithashtu njohu dashurinë e Zotit dhe kuptoi që jeta ka vlerë edhe kur ne mendojmë se cdo gjë ka marrë fund. Ka shpresë për të gjithë! Jezusi është shpresa jote!

Reageren