20160602 family visit Prendi (5)Gisteren was ik op bezoek bij een gezin met acht familieleden. Hun eerste wasmachine werd met een triomf kreet binnengehaald en ze waren er dolblij mee. Van de vijf kinderen zijn er vier dames en de jongen (Markelian) van vijf jaar heeft ‘vier en een halve vinger’. Laat me het uitleggen.

In de buik al is er een ‘vormfoutje geweest’ en zijn er twee vingers vergroeid. Er zijn vijf beenbotjes en vijf vingers, alleen het vlees is aan elkaar gegroeid. Omdat de jongen in de groei zit is het belangrijk dat er binnenkort een operatie uitgevoerd wordt. 20160602 family visit Prendi (4)Omdat ze in een dorpje achteraf wonen is het een heel traject omdat er naast transport ook nazorg in de vorm van wondbehandeling nodig is.

Wij vinden het belangrijk dat deze jongen geopereerd wordt en dat hij weer vijf vingers heeft. Momenteel zijn we aan het inventariseren welke kliniek hem kan helpen in het medische traject en de bijbehorende nazorg. Wilt u een financiële bijdrage leveren aan de operatie, laat het ons weten!

Naschrift: Betrokken mensen hebben geld beschikbaar gesteld om de operatie mogelijk te maken, waarvoor veel dank!

20160602 family visit Prendi (7)

Reageren