20160614 vlotDe zomervakantie komt in zicht. Voor het einde van de zomervakantie ben ik nog op zoek naar ouder-kind koppels die op avontuur gaan. Vaders / moeders die tijd vrij maken voor hun kind. Uit ervaring kan ik zeggen dat één op één contact voor het kind een hoogtepunt is en voor mij als ouder een zeer waardevol moment.

Het idee is samen met andere kinderen en hun papa of mama een nacht op een eiland te bivakkeren. Van te voren maak je thuis een vlot of regel je een opblaasbootje waarmee je naar het eiland gaat. De kinderen van 6-12 jaar gaan op het vlot / in de boot en de ouders waden door het water naar het eiland. Onderweg zijn er gespreksvragen. Op het eiland zullen we samen eten, kampvuur maken, in kleine tentjes overnachten en een spel doen. Soms is dit in tweetallen, soms in en grotere groepssamenstelling. In de loop van de ochtend gaan we terug naar het vaste land.

Het event is buiten Nunspeet en is op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus. Kosten zijn 50 euro per koppel inclusief maaltijden. Deelnemers hebben zelf qualiti-time, maar ondersteunen ook een soepkeuken-project in Albanië én het zendelingsgezin Pijnacker Hordijk.

Meer info en aanmelden op www.huizeph.nl/avontuur. Daag gerust andere mede-ouders uit om deel te nemen.

Trefwoorden: avontuur, eiland, vlot bouwen, ouder kind, relatie, quality time, investeren, vader, moeder, een op een, kampvuur,

Reageren