Inmiddels wonen we alweer twee maanden in Shkodër. Het voelt goed om hier te wonen. Het is weer anders dan Korce, maar we voelen ons thuis op onze nieuwe stek, leren meer mensen kennen en zijn ondertussen ook nog best wat bezig geweest in huis. Mede omdat de bovenverdieping ‘één grote balzaal’ was en nu verdeeld is in vier kamers en een hal.

Wat hebben we zoal gedaan?!
Muren gezet boven, oude deuren opgeknapt en afgehangen (met minions deurknopjes), gesausd, drie bedden gemaakt, een buiten tafel gemaakt van gevonden Griekse luiken, drie stellingen gemaakt, lampen opgehangen (één met een fietswiel) en nog wat meer kleinere dingetjes. Hierbij een foto impressie van de verbouwing van de afgelopen maanden.

In de komende tijd wil ik nog wat dingetjes ophangen, een overkapping maken voor de auto, houthok en kippenhok. Dan is het meeste wel af, denken we ;-).

Reageren