Dit keer even niet op vakantie naar Duitsland of Frankrijk waar het vol is met gele kentekenplaten. Nee, dit keer ga je het anders doen. Naar Albanië! Een compleet ingericht gezinshuis is jouw uitvalsbasis.

buitentafel van oude griekse luiken
We garanderen je dubbel zoveel zonuren als in 0031 😉

Tijdens ons verlof in augustus en september wonen we tijdelijk in een caravan en in Franciens vaders huis in Nunspeet. Ons ingerichte huis in Shkodër willen we verhuren om enerzijds gasten van ‘amazing Albanië‘ te laten genieten en aan de andere kant support voor ons levensonderhoud te krijgen.

Ben jij wel in voor een ‘vakantie anders’, trek de stoute schoenen aan, vraag een ander om mee te gaan (kom met het gezin) en neem contact met ons op. We hebben voorkeur voor vakantiegasten die we kennen.

Reageren