20160529 The voice conferenceVandaag en de afgelopen drie dagen is er een jongerenconferentie gaande. Zo’n 35 jongeren uit twee gemeentes zijn bij elkaar om meer te horen uit de Bijbel. Het thema is ‘The Voice’.

Dit populaire TV programma is  een opstap naar het Bijbelse thema om Gods stem te verstaan. Vrijdag ging het over God die aan Elia verscheen in een koele bries. Zaterdag was er een tijd van gebed en een preek over de stem van de herder. Johannes 10:4. “And the sheep follow him, for they know his voice.” Het onderstaande filmpje werd vertoond.

Vandaag is alweer de afsluiting van de conferentie. Bemoedigend om te zien dat er zoveel jeugd bij elkaar komt rondom Gods woord en plezier heeft. We hopen dat ze mogen groeien in hun geloof, ook omdat veel uit een niet-christelijke omgeving komen. Bidt u mee voor deze nieuwe generatie christenen?!

Reageren