(fan)vader WJA PH (van Ja:ro) is vandaag 60 jaar. Een mooi getal en een mooie leeftijd. Aanstaande zaterdag viert hij zijn verjaardag met een feestje in de (zwaar bewaakte) synagoge van Delft. Zoals vaker heeft mijn moeder een thema op het feestje geplakt en staat dit jaar het feest in het teken van ‘landen’.

IMG_0047Hoewel wij er zelf helaas niet bij kunnen zijn, hebben we als broers een landen-verrassings-act bedacht, waarover ik nu niet te veel kan uitweiden. Om toch een beetje feest te vieren met ‘mien va’, gaan we vandaag naar het circus wat is neergestreken in Shkodër. Een circusbezoek stond al heel lang op mijn persoonlijke verlanglijstje (alias bucketlist) en we hebben er als gezin erg veel zin in.

Tot slot nog een digitale verjaardagswens voor Paa PeeHaa: Ga met God, blijf humor gebruiken (dat is geen probleem) en wees tot zegen van anderen om je heen. We houden van je!

Reageren