Zijn we (bijna) klaar om te vertrekken, krijgen we een app-je; dat de verhuizing naar vrijdag 1 april wordt uitgesteld. ‘Shaka’ antwoordde ik, wat grapje betekent, maar het is toch echt zo… In het nieuwe huis is de WC nog niet klaar en is er nog geen elektriciteit. Daarnaast is het nog een bende in het huis en moet het nog worden schoongemaakt.

Een goede reden om ons vertrek uit te stellen naar vrijdag 1 april. Even slikken en schakelen, maar we laten ons niet ontmoedigen. Het doet ons denken aan vorig jaar toen we uit Nederland wilden vertrekken en de auto vooraf pech kreeg, maar ook na de eerste reisdag. Enfin, we komen er wel en hopen een huis aan te treffen, waar de elektra werkt, het schoon is en we naar hartenlust kunnen poepen ;-).

De afgelopen dagen hebben we afscheid genomen van de kring, van onze taalleraar en van de kleuterschool van Efra:m. In de dozen-bende in ons eigen huis vermaken we ons goed, onder andere door schatten te maken en in het huis te verbergen voor het nieuwe Nederlandse gezin dat in onze woning komt wonen en test )osia hoe sterk krimpfolie is. De schilpadden zijn uit hun winterslaap en houden de kinderen bezig én verhuizen natuurlijk ook mee.

20160328 Jos a krimpfolie.bmp

Wordt versmurft…

Reageren