20160324 S las op de WCNummer vier doet het goed. Ondanks de hectiek van de verhuizing, weet hij zich te focussen op zijn sluitspieren. Hij maakt meters en loopt wel twintig keer per dag naar de wc. Thumbs up voor S:las.

Zijn broers waren allemaal rond hun tweede jaar zindelijk en afgelopen zomer startten wij ook met zijn zindelijkheidstraining. Met 30 graden liep hij zonder luier door het huis. Maar op de een of andere manier lukte het niet en na negen weken, gaven de ouders het op.

Sinds een week, gaf hij zelf aan dat hij op naar de WC wilde, net als zijn drie grote broers. Het is natuurlijk allemaal bere-interessant, het zitten op de wc, het doorspoelen en het is helemaal gaaf als de ganse familie komt kijken als je een poepje hebt gedaan. Als je dan als beloning voor je ‘plonsje’ ook nog een mooie Cars-sticker van je grote broer krijgt, is het feest compleet!

Reageren