Wil je het paasverhaal op een muzikale manier beleven dan kan dat bij een paasconcert van Adrian Snell. ‘The Passion’ wordt met band & koor én een Albanese insteek vijf keer ten gehore gebracht.

20160216 Fotoshoot Nardi (19)Adrian introduceert in het voorprogramma de uit Albanië afkomstige Nardi Melesini. Deze zanger en muzikant is actief als pastor en muziekleider in een kerk in Korce, maar is ook kapelaan in de gevangenis van de stad. Hij heeft de afgelopen jaren samen met Adrian Snell aan diverse muziekprojecten gewerkt. Met de sympathieke Albanees in het voorprogramma vestigt Snell ook de aandacht op de Kenedi Foundation. Deze organisatie geeft straatkinderen, gehandicapten en bejaarden, die door de maatschappij juist verstoten en vergeten worden, in het Albanese dorp Korce een plek. Het werk sluit aan bij de dagelijkse praktijk van Adrian Snell, die naast zijn werk als musicus ook muziektherapeut is.

Het meesterwerk van de Brit, dat het paasverhaal muzikaal vertolkt, werd op veler verzoek uitgevoerd door Snell zelf; bijgestaan door een volledige band en een projectkoor van The Choir Company. De 24e is het eerste concert. Je kan nog reserveren via www.events4christ.nl

Reageren