Voordat ik als kind op vakantie ging, kochten we altijd een nieuw bandje van Elly & Rikkert die we helemaal grijs draaiden. Een generatie verder luisteren onze kinderen ook veel christelijke kindermuziek, maar laatst kreeg ik een gave dancie kinder CD. Ik wordt er helemaal blij van en samen met de kinderen dansen we op de muziek in de gang.

Toen we in Nederland waren kreeg ik van mijn aspirant schoonzus de CD van ‘Make some noise kids‘. Een toffe cd met mooie liedjes. Onderstaande is mijn favoriet, mede vanwege de lekkere swing melodie, maar ook vanwege het lekkere saxofoon deuntje. Je kan em ook meezingen. Tip voor (gym)meesters en juffen!

https://www.youtube.com/watch?v=42z31npbptg

Onderstaand liedje is ook erg leuk en het beginlied van de officiële video.

Bezoek de website of hun youtube kanaal van make some noise kids.

Reageren