Eerst de bruiloft van Rutger & Elsem:eke. Wat hebben we als gezin genoten van het samenzijn met rutger elsemiekede complete Koesel-familie en alle feestelijkheden op de dag zelf! Het bruidspaar zag er prachtig uit.

In de aanloop hadden we als familie via de app veel contact over verrassingen en de ‘versiering van hun huis’. Erg leuk om mee te maken. Zelf heb ik een trouwkrant gemaakt over hun wel en wee, naar aanleiding van interviews met familieleden. Deze werd op het feest uitgedeeld.

Er was veel gezelligheid, maar ’t was soms ook wel een beetje druk. Er waren ruim twintig kinderen onder de negen jaar, die lekker aanwezig waren. Aan het einde van de dag waren we wel een beetje op, maar konden de volgende dag lekker uitslapen.

Van een bruiloft…komt een bruiloft. Nu wisten we al dat mijn derde broer Edu@rd ging trouwen met zijn Christ:ne op 20 augustus. Maar toen we gisteren bij elkaar waren, hoorden we ineens een knal, kregen een hartjes regen over ons heen en riep mijn broer Fl0rian en zijn vriendin ‘We gaan trouwen’. Na tromgeroffel op de knieën hoorden we de trouwdatum: 16 september 2016!

Super dat we tijdens ons verlof in augustus september twee bruiloftsfeesten mogen meemaken. We zijn erg blij met en voor hun!

Reageren