Net als de kerstconcerten zal musicus Adrian Snell met pasen vijf concerten geven in Nederland. Tijdens de concerten mijn Albanese vriend Nardi drie liederen ten gehore brengen en één lied met Adrian Snell zelf. Er zit dus best wel een Albanees tintje aan deze concerten. De opbrengst van de Passion-paas-concerten zal zijn voor de Kenedi Fondation. De vijf concerten van 24- 28 maart in Veenendaal, Andijk, Rotterdam en Zwolle zullen het paasverhaal op een muzikale wijze vertellen. 

Zelf zal ik niet aanwezig zijn, maar mijn collega Marleen van de Voorde zal de stand bemannen en aanwezig zijn namens de organisatie. Wel ben ik bij de organisatie vooraf betrokken en heb wederom een collectefolder ontworpen. Tijdens de avonden zal Adrian vertellen over zijn betrokkenheid bij de Kenedi Foundation. Iedere zomer bezoekt de Britse muzikant Korce en gebruikt muziek als communicatiemiddel met straatkinderen, gehandicapten en ouderen.

20160216 Fotoshoot Nardi (16)Nardi
Bij de concerten zal Adrian een of twee liederen samen met de Albanese musicus Nardi Melesini ten gehore brengen. Nardi (1973) is één van de pastors en muziekleider in de evangelische gemeente te Korce. Hij heeft een bewogen hart en een gevende natuur. Nardi schrijft zijn eigen aanbiddingsliederen en muziek. In 2008 heeft Nardi met Adrian en de Albanese aanbiddingsgroep van de kerk een CD gemaakt. In 2015 heeft Adrian een paar van Nardi’s zijn eigen muziek en liederen opgenomen met hem. Nardi is kapelaan in de gevangenis van Korce en steunt de familieleden van de gevangenen. Nardi is getrouwd en heeft één zoon.

The Passion
‘The Passion’ is een van de grootste werken van de Engelse songwriter met invloeden uit klassieke, moderne en koormuziek. Door middel van de liederen wordt de luisteraar meegevoerd in het paasverhaal, met haar verschillende hoofdrolspelers. Het brengt het paasverhaal op een unieke manier tot leven!

De collectes tijdens de kerst concerten van Adrian in december 2015 brachten ruim 6000 euro op. Concertbezoekers die een eenmalige gift van minimaal vijftig euro geven of donateur worden krijgen een CD gratis. Kaartjes voor het paasconcert kunnen besteld worden via Events4Christ.nl.

Reageren