IMG_0324Tijdens onze week in Nederland hebben Fran(ien en ik een presentatie gegeven voor het zendings spaarproject van de Immanuelschool. De kinderen van de Immanuelschool sparen voor de straatkinderen in Korce. Daar is een project van de Kenedi Foundation waar ze liefdevol opgevangen worden, voedsel krijgen en even kind kunnen zijn.

IMG_0327 Het was mooi om twee maal wat te mogen vertellen over hun spaarproject. Aan de hand van foto’s vertelden we de achtergrond van kinderen, maar ook over de hulp die ze krijgen. Na de presentatie aan de bovenbouw wilde een jongen heel praktisch helpen. Hij vroeg: “Ik speel niet meer zoveel met de lego en heb nog heel veel over, dat mogen zij wel hebben!” Mooi om zo’n kijkje in een kinderhart te hebben.

Tijdens de kerstkerkdienst was de collecte ook besteed aan het project en ze sparen nog even door!

Enthousiast!? We zoeken meer (zondags)school)spaarprojecten voor de Albanese projecten hier!

Reageren