In het nieuwe jaar 2016, mogen wij, familie P.H. in Albanië, als eerste de titel ‘zendeling van de maand’ dragen in onze thuisgemeentes VEG Nunspeet en VEG Elburg. Het betekent dat je wat mag vertellen over wie je bent en wat je doet en dit wordt getoond in de kerkelijke gemeente.

Francien en ik hebben een audiobericht gemaakt die we inspreken en ondersteund is met foto’s. De video is hieronder te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=_oJJ9Lbd9NI&

Meelevende post
Als zendelingengezin zijn we blij met en dankbaar voor een gemeente die achter ons staat. Het doet ons goed dat we bijvoorbeeld regelmatig post krijgen. Afgelopen week kregen onze kinderen van de zondagsschool alle vier een boekje. Super!

We staan achter jullie
We voelen ons gezegend met giften van gemeenteleden en vrienden en familie die ons werk mogelijk maken. Die in ons geloven en achter ons staan. Dat motiveert ons om door te gaan en vol te houden. Soms krijgen we giften van mensen waarvan we geen adres hebben of die we niet persoonlijk kennen (maar zij blijkbaar ons wel). Ook zij hartelijk bedankt voor uw support afgelopen jaar!

Gebed
De mensen die voor ons bidden aan de keukentafel of via gebedsgroepen willen we hartelijk bedanken. Gebed is als een langeafstandsraket en een machtig wapen op het zendingsveld. Dank voor het brengen van ons als gezin voor Gods troon!

Op de hoogte blijven
Mocht je wel eens van ons gehoord hebben, je kan makkelijk met ons meeleven via deze blog of via onze kwartaal nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen, laat het ons weten !

Vanuit Albanië wensen we u een gezegend 2016 toe!

Reageren