Precies een jaar geleden maakten we de laatste rit van onze zeven daagse reis van Nunspeet naar Korce. De laatste etappe begon in het noorden van Albanië, de stad Shkodër en eindigde in Oost Albanië, Korce.

finish strong
finish strong

Rond zeven uur ’s avonds kregen we een warm welkom bij collega zendelingen die een pan met lekkere spaghetti hadden klaar staan. Het was een vreugdevolle en ‘exited time’. De dag ervoor toen we het land Albanië binnenreden en later toen we de stad Korce binnenreden. Als ik terugkijk was het een mooi moment om je doel te bereiken en een sterke finish ervaring te hebben.

‘Finish strong’, is een Engels gezegde om vol te houden en niet op te geven. ‘It’s not what happens to you, but how you react to it what matters.’ aldus Epictetus. Dat geldt voor mijzelf in deze periode waarin ik aan het zoeken ben welke plek ik in Albanië mag innemen, maar ook zeker voor jou, in welke situatie je ook begeeft. Bekijk hieronder de inspirerende video en finish strong!

Reageren