We zijn nu vijf dagen in Nederland en genieten als gezin volop! Van de vele ontmoetingen, van het fietsen, van het regelen van dingen en de aanloop naar de bruiloft.

Want morgen is de dag dat Elsemieke en Rutger gaan trouwen, de aanleiding waarvoor we naar 0031 zijn gereisd. Vandaag hebben we de kinderen hun trouwkleding gepast, nieuwe schoenen gekocht en Fran(ien heeft haar outfit compleet gemaakt. Nu is ze de trouwzaal (onze gemeente) aan het decoreren.

Afgelopen dagen waren soms hectisch, je kan niet iedereen spreken, maar wil dat wel doen. Dus soms zijn de ontmoetingen kort en krachtig. Er zijn bedankbrieven rondgestuurd aan gevers, we hebben een TFC-vergadering gehad en een update met de uitzendende organisatie. De kinderen zijn een dagje naar school geweest en hebben gespeeld bij vriendjes, waardoor we vele kilometers fietsen.

Vandaag hadden we een presentatie op de Immanuëlschool, vanwege een spaarproject voor het straatkinderproject. Na de presentatie mochten de kinderen vragen stellen en een kind opende zijn hart en bood zijn Lego aan, om mee te nemen. Superlief, net als de door de kinderen bij elkaar gespaarde 1000 euro!

Reageren