Hieronder een pica met mijn nieuwe bril. M’n tweelingbroer heeft even voor de foto mijn nieuwe bril opgezet. De bril was vijf jaar oud, en gelast na een framebreuk. Daarnaast zaten op beide glazen diepe krassen, doordat de tweejarige S:las de bril gebruikte om de stenen mee schoon te vegen in de zomer.

20151230-nieuwe-bril2
Links met het oude montuur, rechts m’n tweelingbroer met de nieuwe bril.

Tijdens mijn korte verblijf in Nederland ben ik bij optiek Kale in Nunspeet langs geweest. Binnen een uur waren mijn ogen opgemeten en had ik een nieuw montuur uitgezocht. Een uur later waren de nieuwe glazen ingeslepen en kon ik de bril alweer meenemen. Het leuke was dat Kale een mooie zendelings-brillen-prijs ervan maakte. Afgelopen week hoorde ik alleen Francien en de jongens dat ik een nieuwe bril had, verder valt niemand het op dat ik een nieuw montuurtje draag. Ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben en geniet nu van een helder scherp beeld.

 

Reageren