J0sia, Franc:en en ik zijn afgelopen weken jarig geweest. Vrouwlief werd afgelopen vrijdag 37, J0sia afgelopen woensdag 9 en ik tik vandaag de 34 jaar aan. Samen goed voor 80 jaar leven! 

20151113 80 jaarAlle drie hebben we voor het eerst de verjaardag buiten Nederland gevierd in het klein als gezin. De grote familie uit Nederland, bestaande uit 24 volwassenen en 19 kinderen feliciteerden ons veelal digitaal. Op Fran(iens verjaardag zijn we met z’n tweeën uit eten geweest en woensdag heeft )osia een klein lego kasteel gekregen. Later viert hij zijn verjaardag nog met een klimfeestje.

Terugblik
Terugkijkend is het afgelopen levensjaar bijzonder geweest. Onder andere met de overstap van het bekende en vertrouwde 0031 naar Albanië. Een pittig begin in Albanië met kou, watersnood en een kapotte auto. Je weg vinden in een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen kost tijd en energie en gebeurt niet van de ene op de andere dag. Een proces wat gaat met vallen en opstaan.

Dank
Toch ben ik (God) enorm dankbaar voor het afgelopen jaar. Het samenzijn als gezin, het goed functioneren van de kinderen en het voorrecht om in Gods wijngaard te staan. Ook waren we het afgelopen jaar gezond en kregen we veel steun van meelevende vrienden en familie via giften, post of gebed. Super veel dank daarvoor!

Met vertrouwen duiken we samen ons 80e jaar in. Op naar de 83!

Reageren