M’n vriend Wijnand Voogt is een communicatieman die van aanpakken weet. Naast de vacature-site jobfish.nl en nieuwssite cvandaag.nl is hij begonnen met een nieuw initiatief; Candle. Een digitaal abonnement op een verzameling van de beste christelijke artikelen die online te lezen zijn.

20151109 Candle-Logo-300x72Candle.nu is een website (en app) waarop leden vanaf 1 januari de beste artikelen uit een groot aantal christelijke bladen en kranten kunnen lezen. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich voorinschrijven op de dienst die vanaf 1 januari officieel van start gaat. Als dank voor hun vroege enthousiasme krijgen deze voorinschrijvers korting op het lidmaatschap. De makers van Candle hebben eerder al laten weten dat bijna alle grote bladen samenwerken met Candle zoals Beam, Belle, Clink, De Nieuwe Koers, De Oogst, Elisabeth, Gezinsgids, Idea Spektrum (Dui), Israel & de Kerk, Israel Actueel, Israel Today, Jente, Opwekking Magazine, Profetisch Perspectief, Sophie, Thuis, EO Visie, Weet Magazine, Zoeklicht en Zomer.

Ik heb zin in candle en me alvast (voor)ingeschreven. Jij kunt je nu ook alvast inschrijven. Dat kost 25 euro. Daarmee support je het initiatief én ben je tot 1 maart 2017 Candle-lid. Candle zegt op haar website maandelijks ruim 70 artikelen uit circa 20 christelijke titels te brengen.

 

 

Reageren