Aanstaande zaterdag, 28 november, wordt de jaarlijkse Hart-in-Actiedag gehouden. Een dag georganiseerd door onze moeder kerk in Elburg waarvan de opbrengst voor de zending is. Van 10.00 tot 15.00 uur aan de Boterbloem 15  in Elburg is er van alles te beleven, te maken en te kopen.

Vorig jaar hebben we ons gehaakte en gebreide kerststal er nog gekocht en familiefoto’s gemaakt. Ook is er een zeer interessante diensten- en goederenveiling van 11:30 – 12:00 uur en van 13:30-14:00 uur. Onze kinderen vonden het altijd ook een leuke dag, mede vanwege de activiteiten en het lekkers wat er te halen is.Ook kun je bemoedigingskaarten schrijven naar Albanese gevangenen inTurkije Albanië en Turkije en is er meer info over de reis die ik organiseer; de Albanië Experience.

Op Facebook staat het laatste nieuws en op de VEG site lees je meer algemene informatie. We bevelen deze actie van harte bij u aan en neem genoeg cash mee ;-). Wij hebben het altijd als een leuk uitje ervaren! poster hart-in-actie dag

Reageren