20151127 KF_Banners_85x205cm V3Afgelopen week heb ik een ticket geboekt naar 0031. De reden is dat de Engelse musicus, componist en muziektherapeut Adrian Snel een concerttour geeft en daarbij de opbrengst van de collecte bestemd is voor de projecten van de Albanese Kenedi Foundation.

Adrian’s kersttournee is in de week voor kerst op 21, 22 en 23 december. In achtereenvolgens Zwolle, Veenendaal en Rotterdam zal hij bezoekers auditief verwennen met talloze instrumenten en inspirerende songteksten die hij onder andere gebruikt tijdens zijn muziektherapie. Elke zomer komt hij naar Korce, Albanië en heeft daar sessies met muziek en met een doelgroep die vaak buiten de boot valt. Vandaar dat hij de Kenedi Foundation heeft voorgedragen als collectedoel bij de concertorganisatie.

Zelf zal ik dus aanwezig zijn bij de tour met een stand om geïnteresseerden meer te vertellen over het werk wat de Kenedi Foundation doet. Voor het concert maak ik een machtigingskaart, schrijf teksten en heb een roll-up banner ontworpen.

Ik kom je graag tegen tijdens het concert. Entreekaarten kunnen digitaal besteld worden via events4christ en kosten 20 euro per persoon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=s4C1dgExUwY

 

 

 

Reageren