20151003 nieuw schoolschortje voor E.We dachten dat het tijd werd om Efra:m eens in het zonnetje te zetten. Deze stoere kerel gaat al een half jaar lang elke week vier ochtenden naar de Albanese kleuterschool. Na lang zoeken, vonden we deze week eindelijk een kleuterschoolschortje. Heel Albanees. Hij laat hem met trots zien, want de meeste kinderen in zijn klas hebben, net als de juffen, ook zo’n wit schortje aan. Vooral het plaatje van de oude auto doet het ‘m! Ook al zit hij in groep twee, hij krijgt al schrijfles. Elke dag een a4-tje vol. Op de achterkant mag hij een tekening maken.

Op vrijdagmorgen, als zijn grote broers naar een Engels klasje gaan, is hij op de thuisschool. Dat vindt hij altijd erg leuk! Hij mocht deze keer zelf een thema kiezen en dat werd ‘ridders en kastelen’. De hal in ons huis is door middel van een laken omgetoverd tot kasteel.

Vandaag gingen Efra:m en de juf aan de slag met ‘ridder-appelmoes’ maken. Wat een succes!! De appels hebben we gekregen van vrienden uit Erseke, een plaats een uurtje rijden bij ons vandaan. Veel dank ervoor, we hebben van de activiteit genoten en hebben een paar potjes ingemaakt voor de komende winter.
20151009 E aan het koken 1

20151009 E aan het koken 2

Reageren