Al een half jaar habben we een geheim. Afgelopen vrijdag was Francien op verlate kraamvisite van (eder, de jongste zoon van Bernard & zus Annemar:e.

De verrassing is voor Annemar:e moeilijk te bevatten, surrealistisch eigenlijk. De voorpret was groot bij Fran(iens haar twee zussen, die in het complot zaten, en een verrassingsetentje regelden voor Annemar:e. De volgende dag heeft de verrassing zich herhaald bij een goede vriendin die met een ‘mistery guest’ ging ontbijten.

Zondag was het ook een verrassing voor de gemeente dat Fran(ien aanwezig was en ze gaf een korte update  (vanaf minuut 18:30) over ons wel en wee. Donderdagochtend vroeg vliegt ze weer terug naar ons thuis.

Dat betekent dat ik zes daagjes een mannenhuishouding run met vier koters om mij heen. Omdat de juf vrij is, hebben we een goede invalmeester kunnen regelen. Ikzelf heb een uitgebreide overdracht gehad om drie kinderen les te geven en hoop dat ik het er goed vanaf ga brengen.

Fran(ien is voor het eerst in ons tien-jarig-huwelijk een aantal dagen weg. Elk jaar had ik wel een aantal dagen dat ik alleen weg was, maar ik vind het super dat zijn even tussen uit is en even kan ontspannen, kan bijpraten en dingen kan regelen in Nederland, die in Albanië lastig te verkrijgen zijn. En ik red me hier ook wel een weekje zonder vrouw in huis 😉

Reageren