2016 lijkt nog ver weg, maar het komt rap dichterbij. En op 29 januari 2016 gaat Franciens jongste broertje Rutger met zijn Elsemieke trouwen. Ze zijn dan exact vijf jaar officieel bij elkaar. En hoewel we in Albanië wonen en werken zijn we er als gezin bij.

Mede door een financiële injectie van enkele familieleden kunnen we overkomen en zijn de tickets geboekt van 23 januari – 2 februari.

Onze vraag aan jou is: Heeft er iemand een grot, boomhut cq droomhuis (of iets wat er tussenin zit) te leen (huur) in Nunspeet-city?! 20150922 huisje

We zouden het enorm waarderen als iemand zijn/haar huis open stelt voor zes lieve mensjes. Misschien iemand die op vakantie is. Hoewel we niet echt veel ervaring hebben met honden, katten en cavia’s zullen onze vier koters het geweldig vinden en zijn we bereid voor hen te zorgen terwijl jij op Honolulu of de Bahama’s zit.

 

 

Reageren