20150822 wildkamperen met Elias (11)Hoewel een enkeling nog een verlate zomervakantie heeft, blikken veel mensen terug op een mooie vakantietijd. Mocht je een vroege planner zijn en alweer uitkijken naar de komende vakantie; hierbij de aankondiging van een speciaal samengestelde trip; de Albanië Experience; een reis waarbij je aan de ene kant geld meeneemt voor kwetsbare kinderen in Korce en aan de andere kant puur Albanië proeft en ontdekt. 

De reis was eerder gepland in september dit jaar, maar bleek voor veel mensen niet haalbaar. De reis vindt nu plaats in mei, zodat schoolgaande mensen, ouders met kinderen en leraren ook kunnen deelnemen. De exacte datum is 30 april –  7 mei 2016.

In de zomervakantie heb ik wat elementen kunnen uitproberen voor de reis. Met een groep Nederlanders hebben we een toffe kloofwandeling gemaakt en een stiltetocht gehouden. Daarnaast heb ik wat meer kampeerervaring opgedaan door met mijn zoontjes om de beurt te kamperen in de Albanese bush.

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om een week lang een fysieke uitdaging aan te gaan. Meer informatie en aanmelden gaat via kenedifoundation.nl

 

 

Reageren