Oost-Albanië is voor een groot gedeelte onontdekt. Als je de plekjes weet kun je prachtige tochten maken. Vandaag hebben we een canyoning wandeling gemaakt door een kloof in Erseke. 

20150807 kloofwandeling (24)Samen met zes enthousiaste jongeren die houden van een avontuurtje zijn we de uitdaging aangegaan. Zo’n drie en een half uur wandelden we een kleine zeven kilometer. De klooftocht was zo’n twee kilometer lang en bestond uit het (smelt)water dat zich door de kloof heen perste naar lager geleden gebied. Enkele van ons zagen nog een witte waterslang. Aan het einde van de tocht kwam uit de muur een straaltje water, een bron, met koud en fris water.

Na de tocht waren we allemaal enthousiast, deelnemers hadden hun grenzen verlegd en we hadden samen avonturen beleefd. Ik genoot van de groepsdynamiek, maar vooral ook van de over-wel-dig-en-de natuur. God, bedankt dat we hiervan mogen genieten!

Jij kan ook deze tocht maken, In mei 2016 organiseer ik een Albanië Experience, waar deze tocht een onderdeel van is. Heb je interesse, laat het me weten.

Meer? Lees ook het verhaal van Herder Toni.

Reageren