We wonen en werken in Albanië en ons maandsalaris komt door giften tot stand. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van mensen die onze missie steunen. Soms voelt dat bezwaarlijk, omdat je afhankelijk bent van hen en de geld-vraag stellen niet altijd even makkelijk is.

a hand reaching down to rescue someone in need.Laatst hadden we een goed gesprek hierover met senior ex-zendelingen en zij ontnuchterden ons. Ze zeiden:

Doordat jullie op basis van giften leven, help je mensen om van hun materialisme en hebzucht af te komen.

Tsja, zo hadden wij het nog niet bekeken, maar wel een goede invalshoek. Wil je gelijk daad bij het woord voegen?! Hier is ons rekeningnummer; NL44RABO0342809970 t.n.v. Iteams te Ermelo o.v.v. AO Korça. Telebankieren is een paar kliks weg 😉

Oja, Bill Gates stimuleert tientallen miljardairs om meer dan de helft van hun bezit te delen, en doet dit zelf ook. Een mooi voorbeeld!

Reageren