Eind september organiseer ik een bijzondere reis naar Korce voor avonturiers. Deelnemers krijgen een uitgebreide indruk van Albanië van binnenuit, maar werven in Nederland ook fondsen voor kwetsbare kinderen.

homepage-backgroundDe afgelopen maanden heb ik de reis bedacht en verder uitgewerkt en heb het beste van deze omgeving in deze reis gegoten. Albanië is aan de ene kant een prachtig land, lekker eten en is volop in ontwikkeling, maar het heeft ook een schaduwzijde; Veel mensen leven in armoede, het land loopt leeg en veel kinderen kunnen geen kind zijn.

Mijn reiservaring en outdoor-experience heb ik gebruikt om deze reis samen te stellen. Mooie (natuur)locaties, inspiratie en verrassende (spel)elementen zal deze reis bevatten. Ik daag je uit om mee te gaan en het land te bezoeken waar wij wonen en werken. Ik garandeer je dat deze reis je nog lang bijblijft.

Meer informatie en aanmelden op www.kenedifoundation.nl/albanie-experience/

Reageren