Voor de vierde keer organiseren verschillende dames in Nunspeet een ‘kleding ruil festijn’.Het concept is eenvoudig: Vrouwen nemen goede schone kleding, schoeisel, accessoires mee en na verloop van tijd kun je ‘nieuwe’ hippe kleding uitzoeken. Gewilde artikelen worden per opbod verkocht. 

Het initiatief wordt gedragen door vier dames uit de VEG-gemeente en is een waardevolle tegenhanger op het consumentisme en het meer, meer, meer. Naast kleding is er ook tijd voor ontmoeting en kun je lekker kletsen onder het genot van (h)eerlijke thee en koffie.

Dus noteer in je agenda: vrijdag 26 juni – 19:45 | dorpsherberg; Dr. Schutlaan 2 Nunspeet.
Wees op tijd > Toegang gratis > neem wat kleingeld mee voor de veiling | meer info > Anja > 06-24635579

20150605 poster kleding ruil party

Vanuit Albanië heb ik een kleine bijdrage geleverd door de poster te ontwerpen en de ‘overige’ kleding gaat naar GAiN.

Reageren