Pa en moe PeeHaa waren 14 mei ’35 joar bi mekoare’. Een topprestatie in een samenleving waarbij ’trouw’ steeds meer onder druk staat. Hoewel wij pas tien jaar bij elkaar zijn en Fran(iens opa en oma al 60 jaar, is het bijzonder en mooi om een huwelijksjubileum te vieren.

Ook al wonen we op afstand, via een videoboodschap konden we mijn ouders gelukwensen. Sinds kort heeft mijn jongste broer ook een relatie. Daarmee zijn de broers en ik allemaal aan de vrouw. In zijn creativiteit (hij begint steeds meer op mij te lijken ­čśë stelde hij voor dat we als broers een foto maken op dezelfde manier waarop mijn vader en moeder staan gefotografeerd. Het resultaat is hieronder te bekijken.

IMG_2379

Toegift: En als je als stel een kijkje in de toekomst kan nemen, kan dat ook tegenwoordig. Zodat je ziet hoe ’trouw zijn’ er over een decennia eruit ziet:

 

Reageren