Momenteel werk ik (Ja:ro) voor de Kenedi Foundation. Deze organisatie heeft verschillende projecten waarvoor geld nodig is om de projecten te blijven runnen. Het zijn met name projecten waarbij wordt geïnvesteerd in kinder- tiener- en mensenlevens met vaak een troebel toekomstbeeld. Ik wil me met name inzetten om geld voor deze projecten binnen te krijgen.

Afgelopen week heb ik meer contact gekregen met de organisatie Hoop voor Albanie. Een Nederlandse organisatie waarmee de Kenedi Foundation al langere tijd samenwerkt. Drie jaar geleden is er met geld van EO Metterdaad een bejaardenhuis georganiseerd, een mooi voorbeeld van samenwerking.

De komende tijd zal ik me bezig houden met het maken van projectvoorstellen zodat er geld kan komen voor een straatkinderproject, voetbalproject en tienermeisjesproject. Mocht je spaarprojecten weten, of mensen die willen investeren in mensenlevens, neem contact met me op.

Onderstaande film is gemaakt in opdracht van Hoop voor Albanie, laat hun projecten zien en vanaf minuut 6 de plaats Korca en het bejaardenhuis, een project van de Kenedi Foundation.

Reageren