Bijna twee jaar geleden was ik in de lente bezig met het maken van twee wiegen, gemaakt van de tuinset van de buren. Het kostte me behoorlijk wat tijd, maar was heerlijk ontspannend. De verkoop van de wieg viel wat tegen, maar uiteindelijk vonden de twee wiegen een nieuwe eigenaar. Eentje via marktplaats en eentje via de GAiN kringloopwinkel

20150211 wiegGisteren ontving ik per e-mail een erg enthousiaste reactie over mijn wieg van de ouders:

Beste maker van de wieg,

Eindelijk heb ik de tijd gevonden u even een paar afbeeldingen te sturen van het wiegje wat u ooit zo mooi gemaakt heeft. Hij staat bij ons op de slaapkamer en onze zoon ligt er heerlijk in.

We hebben een onderstel gemaakt zodat de wieg makkelijk in elke ruimte kan staan. Erg praktisch. We hebben een matrasje op maat laten maken en ook hebben we een hemeltje genaaid zodat het plaatje helemaal af is. Een erg schattig bootje, we zijn er heel blij mee. En iedereen is er erg enthousiast over. Wat heeft u dat mooi gemaakt!

Groet uit Rotterdam.

Reageren