Vanmorgen stond papa al om 6.45 uur op, omdat de takelwagen om 7.00 uur zou kunnen komen. Ik lag toen nog heerlijk te slapen. Maar toen ik om 7.30 uur bij mama en papa kwam kijken, was papa er niet. De takelwagen ook niet. Die kwam pas om 9.00 uur. Papa heeft in de tussentijd Albanese les gedaan!!

adac sleepautoWij gingen kijken hoe de gele ADAC-sleepauto onze auto meenam. En toen gingen we weer lekker spelen met de Playmobiel. Ook mocht ik op de computer een e-mail sturen naar de klas. Die kunnen ze dan lezen als de vakantie voorbij is.

Gelukkig is de auto weer gemaakt en kunnen we morgen naar Oostenrijk gaan, dan zien we de bergen. We gaan slapen bij mensen uit Nederland die twee kinderen hebben.

Vanmiddag zijn we naar een grote sportwinkel geweest en naar een dierenwinkel. Je zag daar slangen, wandelende takken, een wandelend blad, vogelspinnen, konijnen, ratten, vissen, een kameleon en ook nog schildpadden. Silas vond het ook erg mooi. Ik hoop dat we in Albanië ook schildpadden in de tuin hebben, dat hebben we twee jaar geleden ook vaak gezien in de tuinen.

Vanavond, na het eten, deden we een quiz over Simson en ik had alle vragen goed. Ook in het spel ‘Annemaria Koekoek’  was ik erg goed. Ja, ik houd wel van spelletjes.

groetjes Josia

NB: morgen testen we de auto als het nog koud is buiten en rijden dan door naar Salzburg. (600 km)

 

Reageren