We zaten ruim een maand zonder onze spullen en hebben ‘gekampeerd’ op een aantal verschillende adressen; onder andere thuis, bij Fan(iens ouders, onderweg en nu twee weken in ons tijdelijk onderkomen.

inboeldel op pallet
inboedel op pallets

Nu de vrachtwagen in het land is, we een nieuw huurhuis hebben en zaterdag hopelijk onze pallets met goederen aankomen, zijn we heel, écht heel blij dat we weer bij onze spulletjes kunnen. Het is allemaal aardse waarde en je kunt het niet meenemen naar de hemel, maar het maakt het leven een stuk makkelijker met de spulletjes met wie je vertrouwd bent.

Wie heeft wat gemist?!
S:las
– De box, maar een campingbedje is prima, alleen moeilijk te verslepen.
Efra:mHagelslag op z’n boterham
El:ashet grote cadeau, die we van Fran(iens familie kregen en een maand lang elke dag een cadeautje mogen uitpakken. Super bedankt nog!
Jos:a – z’n nieuwe lego kasteel die hij weer op mag bouwen.
Franc:en – eerst een kinderstoel voor S:las, maar nu we een lease kinder stoel hebben, de kinderwagen. De buggy, is aardig, maar loopt toch minder lekker.
Ja:ro – m’n mountainbike, de stadsfietsen hebben we in NL verkocht, maar ik mis het fietsen enorm. Nu wandelen we veel afstanden, terwijl de fiets toch sneller is. Ik ga zeker ook binnenkort naar het kruis fietsen, een hoogteverschil van ruim 450 meter.

Reageren