Toen we onlangs de eindejaarsgiften zagen waren we enorm dankbaar voor de financiële zegen. Naast de maandelijkse giften, kunnen we met een aantal ‘turbo-giften’ eenmalige kosten zoals de verhuizing en inrichting bekostigen. Veel dank voor jullie structurele en eenmalige giften, ze zijn een enorme bemoediging voor ons.

geheime boodschapGeheime boodschap
Met het overboeken van geld via telebankieren kun je altijd een kenmerk opgeven. Een soort geheime boodschap in sms taal. Enkele geheime boodschappen die we jullie niet willen onthouden zijn: ‘dikke zegen lieve schatten’, ‘gift voor het Albanië avontuur’, ‘Zegen man’, ‘Verhuis knipoog’ en ‘steuntje in de rug’.

Zegen doorgeven
Zelf van giften leven, betekent niet dat je zelf niet meer hoeft te geven. Nee, integendeel, we willen ook zelf anderen blijven ondersteunen. Van de financiële zegen willen we uitdelen en een kachel kopen voor een jonge kerk in het dorpje Pojan en zoeken we nog naar iets voor een kinderproject.

Reageren