Elias gaat sinds afgelopen vrijdag elke week een ochtend naar een heel speciaal klasje; de klas van ‘miss Ann’. Zij en haar man Dave (uit GB) hebben een sabbatical opgenomen om een jaar lang de groep 3 kinderen van de Engels/Amerikaanse zendelingen les te geven.

Op vrijdagochtend gaat vriend Daan er ook naar toe. Elias mag ook komen. Hij neemt zijn eigen zelfstandige werk mee, want hij gaat er niet zozeer heen om Engels te leren (in groep 3 is het belangrijk om de moedertaal goed te kunnen schrijven en lezen), maar om sociale contacten op te bouwen. Hij mocht wat van huis meenemen om te laten zijn: natuurlijk een mooie tekening. We hadden met hem drie zinnen geoefend:

  • good morning,
  • my name is Elias,
  • I love to draw.

make that the cat wiseHij vond het een hele leuke ochtend, want naast schoolwerk mochten ze met elkaar spelen en koekjes bakken!

En naast alle nieuwe dingen hier, kregen we afgelopen weekend nog iets nieuws: een nichtje, een dochter het derde kind van Ja:ro’s broer Mattheo.

Oja, Voor meer beginner Engels, is er een leuke facebookgroep genaamd make that the cat wise

Reageren