Aanstaande zondag, 14 december 9:30 worden wij vanuit de gemeente uitgezegend voor het werk wat we gaan doen in Albanië. We zijn dankbaar dat we te midden van vrienden, bekenden en familie naar Albanië kunnen vertrekken. Tijdens de dienst vieren we ook avondmaal met elkaar.

Aansluitend is er aan de dienst een koffiemoment en voor wie zich heeft opgegeven kan nog mee lunchen. Van 14:00 uur tot 16:00 uur is er nog een receptie in de Dorpsherberg (Dr Schutlaan 2) voor degene die afscheid van ons wil nemen.

De zondag erop zijn we te gast in de kerk in Elburg en onze laatste dienst in de VEG Nunspeet is met het kinderkerstfeest, dinsdag 23 december. Als alles klaar is en het weer niet tegenzit willen we op 27 december gaan rijden richting Albanië. We zullen rond 3 januari aankomen en oud en nieuw ergens onderweg vieren…

20141210 uitzegening

Reageren