20141203 surprise (3)Gelukkig* hoeven we dit jaar slechts twee surprises te maken. Fran(ien voor een collega op school en )osia voor het eerst dit jaar. )osia’s surprise hebben we gebouwd op een pallet met één houten balk als ‘stam’. Met krantenproppen en schilderstape hebben we de pop tot een danseres gevormd. ff schilderen, aankleden, puik pruikkie op en whoppa het resultaat is een levensgrote danseres. Nu nog in de auto stouwen, de danseres past net in de nieuwe car.

Het leuke was dat op school alle surprises getoond werden. Alle belangstellende konden de surprises bekijken en de directeur schonk een bakkie chocomel in. Erg leuk dat je alle creaties kan bewonderen, en je daardoor ook gemotiveerd bent om flink te knutselen.

*gelukkig, dit in verband met inpaktijd voor Albanië.

 

Reageren