In de aanloop naar ons daadwerkelijke vertrek richting Albanië hierbij een terugblik op de eerste week van december.

20141206 aanloopMaandag heb ik de autowielen bij HAMU gebracht om er nieuwe winterbanden op te doen. De gekochte winterbanden blijken toch te weinig profiel te hebben, vandaar nieuwe winterbanden, geen overbodige luxe als we richting Albanië afreizen (en in Albanië zelf). Maandag haalt een collega onze schuur met kleding voor GAiN leeg.

Dinsdag hebben we een gesprek met een TFC lid. Mar:anne B. is bereid om ons TFC (thuis front Comité) te versterken. Extra leuk is, is dat ze veel levenservaring heeft en 3 jaar op Aruba heeft gewoond. Het TFC is daarmee compleet. Daarnaast heb ik zelf paspoortfoto’s gemaakt voor de jongens.

Woensdag hebben we het officiële contract getekend tussen vier partijen: de kerk (zendingscommissie), Iteams (uitzendende organisatie), wij (als zendelingen) en het TFC, als vertegenwoordigers als we in het buitenland wonen. We krijgen een lief bemoedigd jaarteb

Donderdag hebben we vijf fotoboeken af. Dit is een jaarlijks klusje aan het einde van het jaar, maar er zat wat tijdsdruk achter vanwege een kortingsactie tot en met vandaag. Ja:ro’s fiets is verkocht en hij haalt een tijdelijke leenfiets op.

Vrijdag is Fran(iens fiets verkocht en haal ik haar leenfiets op. ’s ochtends krijgen hart onder de riem; een uitgebreid familie ontbijt! Fran(ien is bezig met haar afscheid voor school.

Zaterdag wordt )osia’s fiets verkocht en breng ik wat spullen naar m’n ouders in Delft. De oudste drie jongens gaan logeren zodat we samen meters kunnen maken qua opruimen en inpakken.

Zondag hebben we een afscheidsfeestje met drie close vrienden van de vorige eeuw uit Delft.

Reageren