20141105 vanille-rijstevlaaiNEON is een overleg platform van verschillende ontwikkelingshulpstichtingen. Ieder jaar voeren zij gezamenlijk actie voor een project. In 2014 is het project van de Bonus Pastor Foundation uitgekozen, een Roemeens project, om bij een verslavingskliniek een goede drinkwatervoorziening te realiseren.

Om het geld bij elkaar te krijgen is een vlaaienactie georganiseerd. Door een heerlijke vlaai te bestellen, kunt u smullen en gaat er geld naar dit Roemeense doel. Er zijn drie soorten vlaaien te koop: kersen-, appel/kruimel- en rijstevlaai in twee formaten. Een hele vlaai kost tien euro, een halve vlaai kost zes euro.

Bestel uw bestelling direct vóór 10 november via: 06-53862534 (graag na 18 uur) of per e-mail: vlaaienactienunspeet@gmail.com. Vlaaien kunnen afgehaald en betaald worden op vrijdag 14 november van 19.00 – 21.00 uur of zaterdag zaterdag 15 november van 10.00 – 12.00 uur bij de kerk aan de Meester Drostweg 10 in Nunspeet.

Wij hebben al twee vlaaien besteld, het valt mooi samen met ons verjaardagsfeest, én de actie is van harte bij u aanbevolen!

Reageren