Ja ja, ik doe weer eens gek; Ik wil je een compleet verzorgt ontbijtje op bed aanbieden voor twee personen voor een ‘kleine prijs van 599 euro’. Leuke bijkomstigheid is dat de auto waarmee het ontbijt wordt bezorgd, voor je voordeur blijft staan en je ervan eigenaar wordt.

20141124 ontbijt op bedHet gaat om een speciale actie* om op een creatieve manier aandacht te vragen voor de verkoop van de Opel Astra uit 1997 met 156000 kilometer op de teller. De blauwe stationwagen oheeft de familie vervoerd van A naar Beter, van Nunspeet naar de Mond Blanc  en van de Reveilweek tot en met Denemarken. De auto is de oplossing voor allerlei problemen:

  1. Is het buiten je te heet, dan zet je de airco aan;
  2. Zie je een leuk meisje / jongen lopen, dan druk je op een knop en gaat het raam automatisch naar beneden;
  3. Heb je ruimte tekort (komt niet vaak voor met deze station), dan knoop je een kar aan de trekhaak;
  4. Wil je lekker zitten, dan zet je de stoel naar voren of naar achteren, omhoog of omlaag, of achterin kun je een extra armsteun uit de rugleuning toveren;
  5. Heb je een botsing, dan komt er een plastic zak (met een beetje rook) uit het stuur, waardoor je geen hersenschudding krijgt;
  6. Enfin en zo kan ik nog wel even doorgaan…

opel astra sj-lz-30 (3)Deze actie geldt alleen voor de mensen die reageren via de weblog en dit via een marktplaats-reactie vermelden. Heb je geen zin in een compleet ontbijt, dan kan je altijd deze ontbijttip met bezorgauto doorsturen naar vrienden en/of familie. Check de MP advertentie

* Ontbijt is inclusief 50 kilometer asfalt/bezorgafstand vanaf Nunspeet.

Reageren