De familie Koerselman staat zeker niet stil; twee recente familie ontwikkelingen:

JKoe klein1) Het 19e kleinkind van mijn schoonouders is geboren, een neefje voor onze zonen; )esse Koerselman. Op donderdag 20 november, vlak voor middernacht zag hij het levenslicht. Na een paar dagen mochten we deze nieuwe wereldburger bewonderen én vasthouden tijdens een kort kraambezoekje. Na de tweeling, hebben L@urens & R:na nu drie zonen. Zouden ze ons gaan inhalen?! Binnen de familie redden )esse en zijn tweelingbroers de familienaam ‘Koerselman’, die met uitsterven werd bedreigd, maar nu zeker veilig is gesteld.

2) Vandaag verlooft Fran(iens broertje Rutg€r zich met €lsemieke. We kennen haar al erg lang, uit de Maranatha Gemeente en ze was ook mee met onze eerste Albanië reis. Vanavond hebben we hun verlovingsfeest met vrienden en familie. We hebben er zin in!

Beide gebeurtenissen zijn bijzonder, omdat we bij de aankondigingen dachten en hoopten dat dan al in Albanië zaten. We zijn blij dat we ze live kunnen meemaken!

 

Reageren