20141016 verhaal typenZoonlief )osia begint al aardig in de voetsporen van zijn vader te treden. Sinds kort vraagt hij of hij achter de computer mag, niet zozeer om een spelletje te spelen, maar om een verhaal te schrijven. Vandaar deze gastblog met capslock aan 😉

KOEN DOET MEE MET EEN KLEUR WETSTRIJD. KLAAR! ‘NU NOG OP DE POST DENKT HIJ EEN DAG LATER . KOEN WAKER WORDEN. PAPA STAAT VOOR ZIJN BED . ER IS EEN VERRASSIN WAT DAN VRAAGT KOEN SLAAPEREG. JE HEPT MET DE KLEUR WETSRIJD GEWONEN . WWELKE PLAATS DE 1 PLAATS . JIPPIE 25 EURO MAG IK OP VOETBAL PLEASE . GOED DAN YES WAANEER PAPA . OP DONDERDAG, ZATERDAG VAN 8 TOT 10 UUR, MAANDAG. MAAR HET IS MAANDAG! JA, DAT KLOPT MAG IK VAN DAAG VOETBALEN. JA, PAK JE SPULEN MAAR IN.

OP HET FELD
WWWOOOOO WAT EEN GROOT VELD . DAT KLOPT WANT DIT IS OOK EEN STADIEON .JE MOET TEGEN HELEN GOEDE SPELERS ..EH… DENK JE WEL DAT IK HET KAN ZEGT KOEN . PROBEER HET MAAR FFFFT. JE MOET IN HET VELD ZEGT PAPA . ZE BEGINEN DOEL ROEPT KOEN . YES ONE VIK IS GE TEKELT IN HET VAK PANELTIE . OONE MESGIEN SCRTEI NEE HE HIJ SKOORT HET STAAT 1-1 . YES KOEN SKOORT .HET STAAT 1 – 2 YES EEN HELE GROTEN BEKER EN EEN NIEWEUE VRIEND

THUIS
KOEN IS THUIS HIJ VERTELT ALLES WAT ER GEBEURT WAS . DAT IS EEN MOOI VERHAAL ZEGT MAMA

Ik vind het grappig om te merken dat hij zelfs tussenkopjes gebruik maakt. en een mooi einde aan zijn verhaal heeft. Naast deze digitale publicaties werkt hij ook op de achtergrond aan een aantal papieren publicaties, onder andere op een behangrol.

Reageren