20141003 timmerenAls ouders hebben we samen met )osia een nieuwe mijlpaal bereikt, zijn eerste spreekbeurt. Vanwege ons vertrek naar Albanië wilde hij wel het spits afbijten in groep 5 wat we erg dapper vonden. Zijn spreekbeurt ging over ’timmeren’, omdat hij wel eens een timmerfeestje heeft gehouden, misschien timmerman wordt en hij zelf wat aftimmert. In de voorbereiding ging hij op gesprek bij oom Reinier, die een echte timmerman is. Zijn eerste interviewvraag was: ‘Hoe vaak heb je op je duim geslagen…;-)’

Nadat hij zijn spreekbeurt drie keer had geoefend voor zijn (groot)ouders was hij er klaar voor. Bekijk de generale repetitie bij ons thuis:

Voor zijn spreekbeurt kreeg hij een 8. Wat ging er goed?!: Goed dat jij als eerste ging. Leuke vragen voor de klas en voor de juf. Je weet er veel van! Wat kan er beter?! Probeer de volgende keer de spullen goed omhoog te houden, dan kan iedereen ze zien, en praat soms wat harder.

Wij zijn trotse ouders.

Reageren