Jaarlijks probeer ik met elke zoon 1 activiteit doen waarbij we samen iets leuks doen wat ten goede komt aan de vader zoon band. S:las is nog iets te jong ervoor, maar met de andere zonen heb ik dit jaar wat leuks gedaan. Wat mij betreft heeft het ideale vader-zoon uitje een hoog avontuur gehalte én iets wat je zelf doet, niet een product wat je afneemt.

20141027 vader-zoon eventMet (osia heb ik een vlot gebouwd en ben wezen kamperen op een onbewoond eiland in het Veluwemeer.
Met El:as wilde ik wildkamperen, maar dat mocht niet van Fran(ien. Alternatief was een nachtje kamperen op een boerenerf in de buurt.
Met Efra:m ben ik wezen zwemmen in de herfstvakantie. We zijn tientallen keren samen van de glijbaan geweest en hebben met een vlot kunstjes gedaan.

Fran(ien is de afgelopen weken en is met de oudste drie uit eten geweest. Met Efra:m naar de pizzaria, met El:as pannenkoeken eten en met )os:a naar het wokrestaurant. Met name lekkerbek )osia telde de nachtjes af om samen uit eten te gaan.

We vonden het erg leuk te doen en willen deze traditie in ere houden door jaarlijks 1 op 1 wat met de kinderen te doen, zowel Fran(ien als ik.

 

Reageren